thinkpads.com Support Community Forum Index Bill Morrow's thinkpads.com Open Forum - The Original Thinkpad Support Forum
Follow ThinkpadsForum on Twitter
 Support this forum, shop at newmodeus.com
 Support the forum, shop at newmodeus.com
FORUM NOTICE: This forum is under attack by hundreds of spam "BOTS" IF you experience SLOW performance or an error page it is due to these spam "BOTS", take a look at the footer and if you see more than 100 forum users and guests that is what is happening. The normal user/guest count should be about 60 to 90. Sorry for this trouble, I am working to exclude all such spam bots.

If you so wish:
Donate using PayPal

It is currently Wed Dec 24, 2014 9:16 pm

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Sun Oct 31, 2010 2:16 pm 
Offline
Sophomore Member

Joined: Fri Sep 29, 2006 6:49 am
Posts: 192
Location: new york (duhh)
From the time I first began using my docking station (the big one with the ultrabay drive slot) I was only able to use one of the 2 USB slots. Today, quite by accident, I found that the both of them are functioning. I seem to remember reading about this "one slot only" issue, but when I just did a Google search I could not find anything. Anyone able to enlighten me about this? I guess I shouldn't look a gift horse in the mouth, but my curiosity has been aroused.

_________________

T61: 6460-08U
T30: 2366-96U
T30: 2367-RU7
T30: 2366-JCU
T30: 2366-QU5
T23: 2647-8U8


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group