thinkpads.com Support Community Forum Index Bill Morrow's thinkpads.com Open Forum - The Original Thinkpad Support Forum
Follow ThinkpadsForum on Twitter
 Support this forum, shop at newmodeus.com
  Support the forum, shop at newmodeus.com
Our oldest longest advertiser of parts for ThinkPads
LIVE LONG AND PROSPER
Goodbye, Mr. Spock, wherEVER you've gone..


If you've found this forum useful, please consider donating a dollar or two

It is currently Mon Apr 20, 2015 9:56 pm

All times are UTC-05:00




Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Feb 28, 2012 9:55 am 
Offline

Joined: Tue Feb 28, 2012 9:46 am
Posts: 3
Location: Queens, New York, USA
what are the setting for installing iatkos l2 to the t61. Im' trying to install it this week im just not sure what setting to choose in customize?


Top
   
PostPosted: Wed Feb 29, 2012 9:02 am 
Offline

Joined: Tue Feb 28, 2012 9:46 am
Posts: 3
Location: Queens, New York, USA
I got it working just cant seem to get the camera working and the battery symbol just shows an x. Does anyon know how to fix this?


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC-05:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited