thinkpads.com Support Community Forum Index Bill Morrow's thinkpads.com Open Forum - The Original Thinkpad Support Forum
Follow ThinkpadsForum on Twitter
 Support this forum, shop at newmodeus.com
 Support the forum, shop at newmodeus.com
System backups occur about 7:00 am EDT and last about 10 minutes. This will slow performance. RSS feeds have been added to the forum.
Donate if you wish to:
bill at thinkpads dot com

It is currently Tue Jul 29, 2014 1:41 am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat Mar 31, 2007 8:22 pm 
Offline

Joined: Sun Mar 25, 2007 10:34 pm
Posts: 35
Location: Sydney, Australia
Every time I run System Update 3.0 on my 3000 N100 (XP Pro SP2), I get 'Error 76 received from the Package Index Server. Please contact the Support Centre' after about 16%.

Has anyone else had this error, and what did you do to fix it?

I've tried this on multiple internet connections, so I don't think its my ISP or router blocking ports.

Lenovo just sent me a generic auto-response asking me to check my internet connection works.

_________________
T43 P4M 1.7GHz, 1GB, 80GB
T41 P4M 1GB 60GB
T30 x2
T23 x2
T22 x2
T21 x3
T20 x3


Top
 Profile  
 
 Post subject: same thing
PostPosted: Tue May 01, 2007 12:22 pm 
Offline

Joined: Tue May 01, 2007 11:57 am
Posts: 16
Location: Ann Arbor, Michigan
Hi,

I am getting the exact same problem. I reinstalled about three times and now I am getting a different error "The Package Index Serve is temporarily unavailable. Please try again later."

I am a little miffed because manually installing updates for Migration Assistant and Rescue and Recovery caused me to rebuild in the past: I violated some installation hieracrchy that was undoable.

I rely on this program to get the hierarchy and honestly, I stopped reading the instructions years ago. I just take regular images and if something goes wrong I blow the partition away and reimage but with the R&R partition it doesn't work like that.

I talked to Lenovo and they were lame.

Keep me updated....

Peas!


Top
 Profile  
 
 Post subject: update
PostPosted: Wed May 02, 2007 7:50 am 
Offline

Joined: Tue May 01, 2007 11:57 am
Posts: 16
Location: Ann Arbor, Michigan
Ok, now it doesn't crash until it 38% and I get a generic error that system update has crashed and you may lose all you work. If I don't click OK the program will continue to download updates and then during install prepearation locks at 95%.

Does anyone have problems with sys update?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed May 02, 2007 11:43 am 
Offline

Joined: Mon Apr 02, 2007 3:46 am
Posts: 27
Location: Paris-France
same problem, never updated/changed something before this test, very bizarr... :(


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu May 03, 2007 9:59 am 
Offline

Joined: Mon Apr 02, 2007 3:46 am
Posts: 27
Location: Paris-France
update system is better now. maybe Lenovo's update server was not available...


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon May 07, 2007 6:17 pm 
Offline

Joined: Sun Mar 25, 2007 10:34 pm
Posts: 35
Location: Sydney, Australia
Never once got it to complete, so I've uninstalled all the Lenovo junk from the machine. It runs so much faster now.

_________________
T43 P4M 1.7GHz, 1GB, 80GB
T41 P4M 1GB 60GB
T30 x2
T23 x2
T22 x2
T21 x3
T20 x3


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group