thinkpads.com Support Community Forum Index Bill Morrow's thinkpads.com Open Forum - The Original Thinkpad Support Forum
Follow ThinkpadsForum on Twitter
 Support this forum, shop at newmodeus.com
 Support the forum, shop at newmodeus.com
 The thinkpads support forum is now hosting legacy model ThinkPad driver and driver updates..
A link is provided in the MENUBAR just above for registered forum members only..

If you so wish:
Donate using PayPal

It is currently Fri Oct 31, 2014 11:49 pm

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat May 05, 2012 10:21 am 
Offline

Joined: Sat May 05, 2012 10:14 am
Posts: 3
Location: Pune, India
Hi,

I have Thinkpad T400 with XP professional SP3.
The system hangs once in a while with green screen and the only way to get out of it is by rebooting my system.

If this is a know bug/issue. Please provide me the solution link. Else please provide possible solutions.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat May 05, 2012 2:09 pm 
Offline
*Senior* Admin
*Senior* Admin

Joined: Tue Apr 13, 2004 9:40 pm
Posts: 6872
Location: ThinkPadLand
hello..

errr, a green screen..??
don't you mean a blue screen.. also known as a blue screen of death..?

have you looked at the "minidump" file..? to see if there is a particular driver or application listed at the bottom thereof..?
which would point you toward the guilty app or driver or programming code..?

when you reboot, follow this link: http://support.microsoft.com/kb/315263

welcome to the forum..

_________________
Bill Morrow, kept by parrots :parrot: & cockatoos
Sysop - forum.thinkpads.com

*
She was not what you would call refined,
She was not what you would call unrefined,
She was the type of person who kept a parrot.
~~~Mark Twain~~~


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue May 08, 2012 11:34 am 
Offline

Joined: Sat May 05, 2012 10:14 am
Posts: 3
Location: Pune, India
Thanks :)

To clarify it is GREEN screen(with stripe of its shades). I will surely post a pic(or its link) as and when I get it next time.
I have installed few debug tools as per your link. I will try to post the log file contents as well next time if possible.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri May 11, 2012 10:38 am 
Offline

Joined: Sat May 05, 2012 10:14 am
Posts: 3
Location: Pune, India
Here is how my screen looks. Nothing seems to work. Only re-boot brings the system to normal condition.

Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed May 16, 2012 3:28 am 
Offline

Joined: Sat Aug 28, 2010 3:48 am
Posts: 8
Location: Tallinn, Estonia
Are you sure that the laptop hangs? Try closing and opening the lid (going to standby). My T60 sometimes does the same thing (although colors vary) when it's running on battery power. I know that in T60 forum, there's a topic about it, but couldn't find it right now.

_________________
T420 4180-A32 (i5-2520M, 8+4GB, Samsung 840 EVO 120GB, DVDRW, Intel HD3000, 14.0" 1600x900, Intel 6205, Windows 7 Professional x64)
T400 2767-A26 (P8600, 2+2GB, WD Scorpio Black 160GB, Multirecorder, Intel GPU with AMD disabled, 14.1" 1440x900px, Intel 5300, Windows 7 Professional x64)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group