thinkpads.com Support Community Forum Index Bill Morrow's thinkpads.com Open Forum - The Original Thinkpad Support Forum
Follow ThinkpadsForum on Twitter
 Support this forum, shop at newmodeus.com
  Support the forum, shop at newmodeus.com
Our oldest longest advertiser of parts for ThinkPads
LIVE LONG AND PROSPER
Goodbye, Mr. Spock, wherEVER you've gone..


If you've found this forum useful, please consider donating a dollar or two

It is currently Sun Apr 19, 2015 7:39 am

All times are UTC-05:00




Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Feb 07, 2010 8:53 am 
Offline

Joined: Sat Oct 10, 2009 9:02 pm
Posts: 3
Location: Birmingham, AL
Before I take the plunge and invest in Win7, I'd like to verify that people have laptops that are at least 90%-95% functional under 7. One of my concerns is the apparent lack of an X1400 driver. I know that laptop video drivers often have to be provided by the OEM rather than generic. So far I've been unable to locate an Win7 driver for the X1400 from Lenovo. I did find this driver:

http://www.thewindowscenter.com/showthr ... s-7-Driver

But I'm uncertain if that driver will work with my T60. I'm also interested to find out if others have the other hardware in their T60's working or not.


Top
   
PostPosted: Sun Feb 07, 2010 9:43 am 
Offline
Moderator Emeritus
Moderator Emeritus

Joined: Thu Apr 12, 2007 8:23 am
Posts: 13228
Location: Upstate New York
You could try the beta driver, or else install Thinkvantage System Update 4 and see what it pulls down.
http://www-307.ibm.com/pc/support/site. ... 8xdiscrete
http://www-307.ibm.com/pc/support/site. ... PDATE.html


Top
   
PostPosted: Thu Feb 11, 2010 6:26 am 
Offline

Joined: Fri Feb 03, 2006 9:17 pm
Posts: 38
Location: Sydney Australia
Works fine with my T60 with the ATI X1400 graphics chip. I'm running driver version 8.383.1.1000 with Catalyst Control Centre.

My Windows 7 install was an upgrade from Vista. Can't remember now whether I had that driver installed first or whether it was updated later but have had no problems.

Good luck

Peter

_________________
Thinkpad T60, Thinkpad T41, 2 x Thinkpad T40, Thinkpad R40, (Retired: Thinkpad R40e, Thinkpad i1300, Thinkpad 755cs)


Top
   
PostPosted: Sat Feb 27, 2010 6:52 am 
Offline
Sophomore Member

Joined: Mon Mar 26, 2007 2:50 am
Posts: 171
Location: Trondheim, Norway
I'm running Windows 7 x86 on my T60 (2007-FUG).
The X1400 display driver was acquired automatically through windows update and works flawless.

Windows 7 with Aero runs really well on this machine ^^

_________________
LENOVO THINKPAD T60 C2D/T5600-1.83G 320GB 2GB 14IN SXGA+ 7 ULTIMATE (UT0FUNO)
TPFanControl


Top
   
PostPosted: Tue May 01, 2012 11:25 am 
Offline
Freshman Member

Joined: Fri Mar 04, 2011 8:38 am
Posts: 106
Location: Tarnow, Poland
I must say I have some problem with that one as well.

I just can't find the driver, and system update finds nothing as well.
Any link to a workable driver?

_________________
X200s
Formerly: couple of T43's, T60's, X60's, X32, T400 and X201.


Top
   
PostPosted: Tue May 01, 2012 12:27 pm 
Offline
Senior ThinkPadder
Senior ThinkPadder

Joined: Sun Feb 25, 2007 11:28 am
Posts: 13592
Location: Albrightsville, Pennsylvania
Use the Vista driver from Lenovo's website...

_________________
...Knowledge is a deadly friend when no one sets the rules...(King Crimson)

Cheers,

George (your grouchy retired FlexView farmer)

Glorified typewriters collecting SSDI: A31p, T42p

Abused daily: T43pSF, T50

Slaves of my wife and kids: R500F, R60F, T60


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC-05:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited