thinkpads.com Support Community Forum Index Bill Morrow's thinkpads.com Open Forum - The Original Thinkpad Support Forum
Follow ThinkpadsForum on Twitter
 Support this forum, shop at newmodeus.com
 Support the forum, shop at newmodeus.com
 The thinkpads support forum is now hosting legacy model ThinkPad driver and driver updates..
A link is provided in the MENUBAR just above for registered forum members only..

If you so wish:
Donate using PayPal

It is currently Fri Oct 31, 2014 9:33 pm

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon May 10, 2004 2:34 am 
I just put OS/2 FP15 on my old 760ELD. I had installed IBM's latest driver (v1.04, from the device matrix) before installing the FixPak, and it worked fine. After installing the FixPak, I got TRAPs on boot when the driver loaded. The FixPak readme tells you to get the latest driver if you see this very problem. Fine... I've installed many different flavours of the driver, and all the rev 1.x drivers trap on boot, and the 2.08 driver I found at esstech.com doesn't trap but doesn't load either.

Anyone know what to do here to get sound?

Good day, Peter.


Top
  
 
PostPosted: Tue May 11, 2004 5:30 pm 
For the record, the answer was RTFM, sort of. What the FixPak instructions say is to get the "latest ESS device driver" from IBM's Device Driver Pak online. The driver available there is in fact the oldest one I could find anywhere (1.03) -- so I thought I was increasing my chance of success by digging up more recent drivers elsewhere -- however unlike the others, it works.

kubeski wrote:
I just put OS/2 FP15 on my old 760ELD. I had installed IBM's latest driver (v1.04, from the device matrix) before installing the FixPak, and it worked fine. After installing the FixPak, I got TRAPs on boot when the driver loaded. The FixPak readme tells you to get the latest driver if you see this very problem. Fine... I've installed many different flavours of the driver, and all the rev 1.x drivers trap on boot, and the 2.08 driver I found at esstech.com doesn't trap but doesn't load either.

Anyone know what to do here to get sound?

Good day, Peter.


Top
  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group