Support Community Forum Index Bill Morrow's Open Forum - The Original Thinkpad Support Forum
Follow ThinkpadsForum on Twitter
 Support this forum, shop at
  Support the forum, shop at
Our oldest longest advertiser of parts for ThinkPads
Goodbye Lorita, wherever you've gone..

If you've found this forum useful, please consider donating a dollar or two

It is currently Sun Nov 29, 2015 12:43 pm

All times are UTC-05:00

Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Jun 01, 2009 8:35 pm 

Joined: Sat May 30, 2009 2:26 pm
Posts: 1
Location: Ewa Beach HI
I've tried everything I could find, but so far no sound. Has anyone got the sound to work on under Fedora Core 10?

PostPosted: Sat Jun 06, 2009 5:05 pm 
Senior ThinkPadder
Senior ThinkPadder

Joined: Sun Aug 07, 2005 5:41 pm
Posts: 2836
Location: Paragould AR USA
The 600E sound card is notoriously hard to get working in linux. I have yet to find the time to get it working on mine. I did find what appears to be a good guide here, that I'm going to try soon.

Collection = T500 - R400 - T61(14" WXGA) - X40 - T43p - T43 - T42p - A31P - A30P - 600E

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC-05:00

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited