thinkpads.com Support Community Forum Index Bill Morrow's thinkpads.com Open Forum - The Original Thinkpad Support Forum
Follow ThinkpadsForum on Twitter
 Support this forum, shop at newmodeus.com
 Support the forum, shop at newmodeus.com
Legacy ThinkPad model driver and other support files will be mirrored here on thinkpads.com.
55 GB of files are being uploaded now.
More about this when support files are made available.

If you so wish:
Donate using PayPal

It is currently Mon Sep 15, 2014 7:53 pm

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 39 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
PostPosted: Fri Sep 04, 2009 10:51 am 
Offline
Admin
Admin

Joined: Sun Jun 04, 2006 1:26 am
Posts: 8960
Location: San Jose, CA 95120 USA
Several members have been reporting that they have not been receiving email notices for new PMs or for watched threads (subscriptions) for a couple of months now. I'd like to gather some information as to who is and who is not receiving these notices. If your "Notify me on new private messages" profile setting is checked "Yes" and you are sure that:

- the email address in your profile is current
- none of the emails coming from the forum is going into your spam folder and/or being filtered out; messages are coming from <forum owner's first name>@thinkpads.com
- you have received a PM recently (say within the past two months) and DID NOT get an email notice

then please indicate as such here in this thread. I already know about the four in this thread: viewtopic.php?f=22&t=78669

Likewise, if you ARE getting all of the notifications for PMs then I'd like to know that as well. I'm trying to find a common link between the members who are not being notified.

_________________
Ray Kawakami
[DONOR] X22;X24;X31;X41;X41T;X60;X60s;X61;X61s;X200s;X300;X301;Z60m;Z61t;Z61p;560Z;600;600E;600X;T21;T22;T23;T41,T410;R50;A21p;A22p;A31;A31p
NOTE: All links to PC-Doctor software hosted by me are dead. Files removed 8/28/12 by manufacturer's demand.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Sep 04, 2009 2:10 pm 
Offline
Moderator
Moderator

Joined: Tue Jun 07, 2005 6:57 am
Posts: 9671
Received a PM this afternoon, "Notify me on new private messages" profile setting was checked "Yes". Checked spam folder. No email notification.

In fact, the only "No" radio button selected on that page is "Hide my online status".

_________________
DKB


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Sep 04, 2009 2:35 pm 
Offline
Admin
Admin

Joined: Sun Jun 04, 2006 1:26 am
Posts: 8960
Location: San Jose, CA 95120 USA
Investigating this problem further, I ran across this: http://www.phpbb.com/bugs/phpbb3/ticket ... t_id=46725

"...going back to version 3.0.4 of functions_messenger.php makes everything all right again." This appears to verify that the phpBB software is to blame. We are running version 3.0.5, which is the one that the OP in that thread said broke his email. There's also a bunch of email errors in the system error log here (about 300) but they stop on May 12th. I'm tempted to purge them all and see what happens.

_________________
Ray Kawakami
[DONOR] X22;X24;X31;X41;X41T;X60;X60s;X61;X61s;X200s;X300;X301;Z60m;Z61t;Z61p;560Z;600;600E;600X;T21;T22;T23;T41,T410;R50;A21p;A22p;A31;A31p
NOTE: All links to PC-Doctor software hosted by me are dead. Files removed 8/28/12 by manufacturer's demand.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Sep 06, 2009 11:32 pm 
Offline
Junior Member
Junior Member

Joined: Mon Aug 11, 2008 2:43 pm
Posts: 300
Location: Central Falls, RI
I'm noticing this problem on other boards I participate on. Not getting topic reply notifications in several different boards. So, it seems the problem is not just here.

_________________
R61, Core 2 Duo T8300 at 2.40GHz, 15.4" WXGA, XP Pro


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Sep 25, 2009 8:57 am 
Offline
Freshman Member

Joined: Wed Feb 09, 2005 1:51 pm
Posts: 118
Location: Ottawa, Canada
You can add my name to the list of members that aren't receiving any PM notifications now. TIA.

_________________
John Treble

ThinkPad: 600E/X, T23, T41p, T60 and W520. IntelliStation: M Pro. ThinkStation: D20. ThinkVision: L190/1/2/3p.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Sep 25, 2009 11:38 am 
Offline
Junior Member
Junior Member

Joined: Fri Jul 07, 2006 1:07 am
Posts: 329
Location: cleveland
me neither

_________________
the way up and the way down are the same (heraclitus)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Oct 08, 2009 1:31 pm 
Offline
Senior Member
Senior Member

Joined: Fri Oct 13, 2006 12:48 am
Posts: 564
Location: Lake Forest, CA
I haven't gotten notifications for a long, long time.

Art


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Oct 08, 2009 4:26 pm 
Offline
Freshman Member

Joined: Wed Feb 09, 2005 1:51 pm
Posts: 118
Location: Ottawa, Canada
I changed my profile email address and everthing now works as before.

_________________
John Treble

ThinkPad: 600E/X, T23, T41p, T60 and W520. IntelliStation: M Pro. ThinkStation: D20. ThinkVision: L190/1/2/3p.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Oct 08, 2009 5:06 pm 
Offline
Senior ThinkPadder
Senior ThinkPadder

Joined: Sun Aug 07, 2005 5:41 pm
Posts: 2681
Location: Paragould AR USA
I changed my email address too some time ago and the system failed to send the re-activation email. I had to get help from Bill to get back on the forum!

Still not getting any email notifications, and don't want any. But, the failure to get that re-activation email was a problem that needs to be fixed.

_________________
Collection = T500 - T400 - T61(14" WSXGA+) - X40 (x2)- T43p- T42p - A31P - A30P - 600E - 770


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jan 05, 2010 5:26 pm 
Offline
Junior Member
Junior Member

Joined: Tue Feb 21, 2006 11:43 pm
Posts: 326
Location: bloomington, in
ttt!

i'm not sure if this has been sorted out but i'm not receiving any notifications, PM or new post. any leads on this problem? thanks


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jan 05, 2010 5:34 pm 
Offline
ThinkPadder
ThinkPadder

Joined: Sat Nov 25, 2006 5:45 pm
Posts: 1265
Location: London, UK
alfio wrote:
ttt!

i'm not sure if this has been sorted out but i'm not receiving any notifications, PM or new post. any leads on this problem? thanks


Just received a topic subscription email earlier today, so seems to be working for me.

_________________
X200 and T60p/IPS
Nothing endures but change


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jan 07, 2010 3:36 pm 
Offline
Junior Member
Junior Member

Joined: Tue Feb 21, 2006 11:43 pm
Posts: 326
Location: bloomington, in
qviri wrote:
Just received a topic subscription email earlier today, so seems to be working for me.


well, it's apparently still an issue for me. i didn't receive notification for this post (had to look it up manually) even though i'm subscribed. any ideas?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jan 08, 2010 1:11 am 
Offline
Admin
Admin

Joined: Sun Jun 04, 2006 1:26 am
Posts: 8960
Location: San Jose, CA 95120 USA
I've been trying to look at this from time to time... It seems to affect most people but there are some that are still getting notifications. I haven't been able to figure out why it works for some but not others. The best guess that I have is that it may be solved by rolling back to a previous version of one of the modules that makes up phpBB version 3 but that might introduce more problems and that's something that Bill M. does not want to happen.

_________________
Ray Kawakami
[DONOR] X22;X24;X31;X41;X41T;X60;X60s;X61;X61s;X200s;X300;X301;Z60m;Z61t;Z61p;560Z;600;600E;600X;T21;T22;T23;T41,T410;R50;A21p;A22p;A31;A31p
NOTE: All links to PC-Doctor software hosted by me are dead. Files removed 8/28/12 by manufacturer's demand.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jan 08, 2010 10:58 am 
Offline
Freshman Member

Joined: Sat May 08, 2004 11:41 am
Posts: 113
Location: Cleveland, Ohio USA
Many moons have past since I last received notifications.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jan 08, 2010 11:56 am 
Offline
RBS10000
RBS10000

Joined: Mon Sep 18, 2006 5:17 am
Posts: 13475
Location: Mt. Cobb, PA USA
Out of the blue I received an email notification for a PM yesterday at 3:10pm EST.
Someone send me a test PM just to check please...

_________________
Lovely day for a Guinness! (The Real Black Stuff)

Check out The Board Room for:
- LED-mods for the 15" T60/R60/R61
- SATA-mods for any T43/R52 with ATI GPU
- other Services


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jan 08, 2010 12:39 pm 
Offline
Admin
Admin

Joined: Sun Jun 04, 2006 1:26 am
Posts: 8960
Location: San Jose, CA 95120 USA
Done. 9:40am PST

_________________
Ray Kawakami
[DONOR] X22;X24;X31;X41;X41T;X60;X60s;X61;X61s;X200s;X300;X301;Z60m;Z61t;Z61p;560Z;600;600E;600X;T21;T22;T23;T41,T410;R50;A21p;A22p;A31;A31p
NOTE: All links to PC-Doctor software hosted by me are dead. Files removed 8/28/12 by manufacturer's demand.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jan 08, 2010 12:42 pm 
Offline
RBS10000
RBS10000

Joined: Mon Sep 18, 2006 5:17 am
Posts: 13475
Location: Mt. Cobb, PA USA
No email yet at 9:45am PST
still nothing at 12:56pm PST.
That was a one-off, never got any more emails.

_________________
Lovely day for a Guinness! (The Real Black Stuff)

Check out The Board Room for:
- LED-mods for the 15" T60/R60/R61
- SATA-mods for any T43/R52 with ATI GPU
- other Services


Last edited by RealBlackStuff on Mon Jan 11, 2010 2:08 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jan 11, 2010 7:42 am 
Offline
Junior Member
Junior Member

Joined: Tue Feb 21, 2006 11:43 pm
Posts: 326
Location: bloomington, in
nothing for me, not yet anyway


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 20, 2010 8:43 am 
Offline
ThinkPadder
ThinkPadder

Joined: Mon Jan 03, 2005 3:08 pm
Posts: 1150
Location: Lansing, MI
I received a topic repy notification email this morning for the first time in a long time.

_________________
I used to be an anarchist but I quit because there were too many rules


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 20, 2010 8:44 am 
Offline
Junior Member
Junior Member

Joined: Tue Feb 21, 2006 11:43 pm
Posts: 326
Location: bloomington, in
me too! sweet, i hope whatever got fixed stays fixed


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 20, 2010 1:38 pm 
Offline
RBS10000
RBS10000

Joined: Mon Sep 18, 2006 5:17 am
Posts: 13475
Location: Mt. Cobb, PA USA
Since 1-19-2010 10:00pm EST I received 3 PMs and 3 notifications, Hurray!
Let's hope this continues...

_________________
Lovely day for a Guinness! (The Real Black Stuff)

Check out The Board Room for:
- LED-mods for the 15" T60/R60/R61
- SATA-mods for any T43/R52 with ATI GPU
- other Services


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 20, 2010 2:16 pm 
Offline
Senior Member
Senior Member

Joined: Fri Oct 13, 2006 12:48 am
Posts: 564
Location: Lake Forest, CA
I think I was the original complainant for this issue, so I'm going to reply here just to see if Fortune Has Smiled on Me with an Email.

Art


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 20, 2010 3:47 pm 
Offline
Junior Member
Junior Member

Joined: Wed Sep 20, 2006 12:51 am
Posts: 409
Location: Hamilton, New Zealand
I haven't received any for quite some time either. Could this be related to what I have been observing when I send PMs, and that is the messages seem to be stuck in my outbox and don't go any further. This does make it difficult to contact someone who does not have their email address visible.

However, I did receive a PM yesterday but no email notification of it.

_________________
Geoff.
X31 2672-5KM 1.7/2048/80 SXGA+ BT
T60P 2007-8JM T7600 2.33/4096/160/DVDRW SXGA+
T60 1951-A35 T7200 2.0/4096/160/DVD-CDRW SXGA+
Z60M 2531-E9M 2.0/2048/160/DVDRW WSXGA+
Tablet 1838-23M 1.0/1024/16 WXGA 3G


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 20, 2010 4:08 pm 
Offline
Senior Member
Senior Member

Joined: Fri Oct 13, 2006 12:48 am
Posts: 564
Location: Lake Forest, CA
I believe your issue with PMs is "the way it is" - they're in your outbox until the recipient actually reads the message. That's actually a nice thing, as one can delete the message at any time up to that point.

And unlike a few folks, I seem to still not be getting notifications.

Art


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jan 26, 2010 7:04 pm 
Offline
Senior ThinkPadder
Senior ThinkPadder

Joined: Sun Aug 07, 2005 5:41 pm
Posts: 2681
Location: Paragould AR USA
Woa! I just got a couple of email notifications today! Haven't had that happen in (?) many months. Has something been changed about the board, or was this just a fluke?

_________________
Collection = T500 - T400 - T61(14" WSXGA+) - X40 (x2)- T43p- T42p - A31P - A30P - 600E - 770


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jan 26, 2010 7:49 pm 
Offline
Senior Member
Senior Member

Joined: Fri Oct 13, 2006 12:48 am
Posts: 564
Location: Lake Forest, CA
I too just got a reply to this thread, completely out of the blue. Has something been "fixed"?

Art


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jan 26, 2010 9:08 pm 
Offline
Admin
Admin

Joined: Sun Jun 04, 2006 1:26 am
Posts: 8960
Location: San Jose, CA 95120 USA
I am not aware of any intentional change made that would have affected notifications being sent out.
<pause for some investigation>
However, I just checked the board version and it reports 3.03. Previously it was at 3.05 (see my second post in this thread) so that may be the reason.

_________________
Ray Kawakami
[DONOR] X22;X24;X31;X41;X41T;X60;X60s;X61;X61s;X200s;X300;X301;Z60m;Z61t;Z61p;560Z;600;600E;600X;T21;T22;T23;T41,T410;R50;A21p;A22p;A31;A31p
NOTE: All links to PC-Doctor software hosted by me are dead. Files removed 8/28/12 by manufacturer's demand.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 27, 2010 12:14 am 
Offline
Sophomore Member

Joined: Sun Mar 30, 2008 4:28 pm
Posts: 241
Location: Warwick, Rhode Island
Like Art and Neil, I got one a day or so ago and was startled. Not just because I thought they were broken, and not just because I've not been active here for a bit, but perhaps mostly because it was from the "Who are you on eBay?" topic that hasn't had a new message in almost a year! :wink:

_________________
--Mike Blake
    T30: 2366-81U: Vista test machine
    T42: 2373-4WU: Daily driver that stays put
    Z61t: 9441-CTO: My mobile machine


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 27, 2010 2:14 am 
Offline
Moderator
Moderator

Joined: Tue Jun 07, 2005 6:57 am
Posts: 9671
I received a PM on the 23rd of Jan. 2010 and have not yet received an email notification. I have not received them for some time although I do believe email notifications worked for me when this new forum (phpBB3) first started.

_________________
DKB


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Feb 02, 2010 2:16 pm 
Offline
ThinkPadder
ThinkPadder

Joined: Mon Jan 03, 2005 3:08 pm
Posts: 1150
Location: Lansing, MI
Apparently the notification I received was an aberration as I haven’t received another.

_________________
I used to be an anarchist but I quit because there were too many rules


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 39 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group