thinkpads.com Support Community Forum Index Bill Morrow's thinkpads.com Open Forum - The Original Thinkpad Support Forum
Follow ThinkpadsForum on Twitter
 Support this forum, shop at newmodeus.com
 Support the forum, shop at newmodeus.com
System backups occur about 7:00 am EDT and last about 10 minutes. This will slow performance. RSS feeds have been added to the forum.
Donate if you wish to:
bill at thinkpads dot com

It is currently Thu Jul 31, 2014 4:26 am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 33 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
PostPosted: Sun Feb 14, 2010 3:13 am 
Offline

Joined: Wed Aug 19, 2009 12:36 am
Posts: 13
Location: Sydney, Australia
7-22-10 PROBLEM SOLVED!! Patched T61/X61 sata-II bios available here.
______________________________________________________________________________________________

Problem

Current-gen Indilinx, Samsung and Intel SSDs are seeing their SATA-II ~260MB/s sequential read/writes capped to SATA-I 1.5Gbps 130MB/s. The high performance Intel X25M G2 also sees multithreaded 4kb reads being capped from it's SATA-II 162MB/s level to 130MB/s SATA-I as shown here and here.

Affected Systems

All Santa Rosa based Lenovo Thinkpads using ICH8M I/O chipset are bios capped to 1.5Gbps link speed. Lenovo's reason being 'standardising' 1.5Gbps operation for ultrabay compatibility explained here.

The Solution

1. T61p's ICH8M I/O chipset's sata controller is capped to 1.5Gbps mode by the bios setting CAP.ISS to 1.5Gbps mode as shown here.

2. Request Lenovo community attempt to hack the bios byte(s) to change CAP.ISS to the 3Gbps setting. A previous request went out months ago on MydigitalLife here, a premier bios hacking community, with no useful response.

History

i. Lenovo advertised SATA-II capability with the T61p in the tabook shown here.

ii. Intel advertised ICH8M I/O chipset's SATA-II 3GBps performance as a key benefit of upgrading from ICH7M.

iii. Many are running the ultrabays with the Marvell 88SA8040 sata-to-pata chip with 3Gbps HDDs without any problems shown here and here.

iv. Same-gen HP 8510W also with the ICH8M I/O controller and FX570M graphics has SATA-II capability. Does this mean the 8510W bios would work on the T61P?

Note: I am not a T61P owner, just someone who was asked by T61P owners to investigate this problem.

Related: T61/X61 SATA II 1.5 GB/s cap - willing to pay for a solution NBR thread.

_________________
Now: 12.1" HP 2510P U7600@1.5 2GB 128GB K3VLAR SSD + 500GB/caddy + GTX470/3dmark.vant=P5561 | Win7/64 XP.sp3 Ubuntu9.10
Next (2010): 12" 32nm + expresscard 2.0+GTX580/3dmark06=23k | X200 SSD+HDD | DIY ViDock


Last edited by nando4 on Thu Jul 22, 2010 8:50 am, edited 9 times in total.

Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Feb 14, 2010 3:25 am 
Offline
Moderator Emeritus
Moderator Emeritus

Joined: Thu Apr 12, 2007 8:23 am
Posts: 13228
Location: Upstate New York
Oh no, not the T61 SATA 1.5G cap discussion again ;-). If you do a forum search you'll see a couple of heated discussions from the past that led nowhere. This will most likely end up in the same bucket ... that is if an Admin doesn't lock it or delete it first.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Feb 14, 2010 3:34 am 
Offline

Joined: Wed Aug 19, 2009 12:36 am
Posts: 13
Location: Sydney, Australia
Harryc wrote:
Oh no, not the T61 SATA 1.5G cap discussion again ;-). If you do a forum search you'll see a couple of heated discussions from the past that led nowhere. This will most likely end up in the same bucket ... that is if an Admin doesn't lock it or delete it first.

This thread is a straightforward technical request of the Lenovo community. Hopefully a Lenovo lover with bios hacking/disassembly ability will develop a solution. Linked ICH8M I/O chipset details show exactly what needs to be done.

_________________
Now: 12.1" HP 2510P U7600@1.5 2GB 128GB K3VLAR SSD + 500GB/caddy + GTX470/3dmark.vant=P5561 | Win7/64 XP.sp3 Ubuntu9.10
Next (2010): 12" 32nm + expresscard 2.0+GTX580/3dmark06=23k | X200 SSD+HDD | DIY ViDock


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Feb 14, 2010 3:38 am 
Offline
Moderator Emeritus
Moderator Emeritus

Joined: Thu Apr 12, 2007 8:23 am
Posts: 13228
Location: Upstate New York
Yeah, good luck with that.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Feb 14, 2010 10:52 am 
Offline
Admin
Admin

Joined: Thu Apr 15, 2004 4:40 am
Posts: 4848
Location: Greenville SC
Harry, Nando4 asked if he could post this, and Bill and I decided he could under some strict limits which he has adhered to. It's just going to be an effort to work on a community-developed BIOS hack. If the thread strays off into territory that has already been beaten to death, Nando4 knows it will be locked, so the rest of you, please stay within the guidelines.

Thanks - Jane

_________________
Jane
ThinkPad Slate, T410s, X301, X300, X200 Tablet, T60p, HP TouchPad, iPad 4, iPhone 4S, IdeaTab A2107A
Bill Morrow's thinkpads.com Facebook group
I'm on Twitter

I do NOT respond to PM or e-mail requests for personal tech support.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Mar 13, 2010 5:39 pm 
Offline
Freshman Member

Joined: Tue Mar 31, 2009 4:28 am
Posts: 71
Location: Copenhagen, Denmark
So does any one now if there has ever been an atempt on modifying the BIOS?

I found the CAP registers on my X61s using BAR-edit, and yes, they are set to 01h. As I expected, changing them to 00h or 02h doesn't work. The first instance at ABAR offset 00h bits 20:23 changes itself back to 01h , but the second instance at +22Ch can be changed, but that doesn't help us as the speed has to be renegotiated.

I'm not that familiar with BIOS tools, but I can't see why it should be that difficult to change the CAP.ISS register at boot up.

_________________
X61s / SXGA+ AFFS / 1.6GHz / Intel 80GB / 4GB
T60 / QXGA IPS / 1.8GHz / 640GB / 2GB


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Jul 18, 2010 6:39 pm 
Offline

Joined: Wed Aug 19, 2009 12:36 am
Posts: 13
Location: Sydney, Australia
Modded T61p bios for SATA-II 3.0Gbps now exists

middleton has posted on NBR that he has a modded bios to give T61P full 3.0Gbps SATA-II capability. See here.

_________________
Now: 12.1" HP 2510P U7600@1.5 2GB 128GB K3VLAR SSD + 500GB/caddy + GTX470/3dmark.vant=P5561 | Win7/64 XP.sp3 Ubuntu9.10
Next (2010): 12" 32nm + expresscard 2.0+GTX580/3dmark06=23k | X200 SSD+HDD | DIY ViDock


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jul 19, 2010 11:38 am 
Offline
ThinkPadder
ThinkPadder

Joined: Sat Apr 22, 2006 4:26 pm
Posts: 1512
Location: TX, USA & Bombay, India
nando4 wrote:
Modded T61p bios for SATA-II 3.0Gbps now exists

middleton has posted on NBR that he has a modded bios to give T61P full 3.0Gbps SATA-II capability. See here.


Interesting. Anyone else here tried it out?

_________________
T61 8892-02U: 14.1"SXGA+/2.2C2D/4G/XP|Adv Mini Dock|30" Gateway XHD3000 WQXGA via Dual-link DVI
X61T 7767-96U: 12.1"SXGA+/1.6C2D/3G/Vista|Ultrabase
W510 4319-2PU: 15.6"FHD/i7-720QM/4G/Win7Pro64 (for dad)
T43 1875-DLU: 14.1"XGA/1.7PM-740/1G/XP (Old)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jul 20, 2010 8:36 pm 
Offline
Sophomore Member

Joined: Tue Oct 30, 2007 11:29 pm
Posts: 215
Location: Sydney Australia
I have and it works.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jul 21, 2010 10:27 am 
Offline
ThinkPadder
ThinkPadder

Joined: Sat Apr 22, 2006 4:26 pm
Posts: 1512
Location: TX, USA & Bombay, India
jketzetera wrote:
I have and it works.


Care to share :)

_________________
T61 8892-02U: 14.1"SXGA+/2.2C2D/4G/XP|Adv Mini Dock|30" Gateway XHD3000 WQXGA via Dual-link DVI
X61T 7767-96U: 12.1"SXGA+/1.6C2D/3G/Vista|Ultrabase
W510 4319-2PU: 15.6"FHD/i7-720QM/4G/Win7Pro64 (for dad)
T43 1875-DLU: 14.1"XGA/1.7PM-740/1G/XP (Old)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jul 22, 2010 11:05 pm 
Offline
Sophomore Member

Joined: Tue Oct 30, 2007 11:29 pm
Posts: 215
Location: Sydney Australia
The author has published the patched BIOS in the thread referenced by Nando4 in his first post.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jul 23, 2010 7:11 am 
Offline
ThinkPadder
ThinkPadder

Joined: Sat Apr 22, 2006 4:26 pm
Posts: 1512
Location: TX, USA & Bombay, India
jketzetera wrote:
I have and it works.


Which T61 and what hardware are you using it on?

_________________
T61 8892-02U: 14.1"SXGA+/2.2C2D/4G/XP|Adv Mini Dock|30" Gateway XHD3000 WQXGA via Dual-link DVI
X61T 7767-96U: 12.1"SXGA+/1.6C2D/3G/Vista|Ultrabase
W510 4319-2PU: 15.6"FHD/i7-720QM/4G/Win7Pro64 (for dad)
T43 1875-DLU: 14.1"XGA/1.7PM-740/1G/XP (Old)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Aug 10, 2010 10:54 am 
Offline

Joined: Tue Aug 11, 2009 12:55 pm
Posts: 22
I can confirm it works with X61 Tablet, too.

K.

_________________
X61T SXGA+ IPS Intel X25-M 80GB, X60s, T60


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Aug 16, 2010 7:22 am 
Offline

Joined: Fri Aug 13, 2010 8:02 pm
Posts: 3
Location: Atlanta, GA
I have it also on my T61 7662 and it works. Using an OCZ vertex 60gb @ 230 mbps :)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Aug 17, 2010 5:05 am 
Offline
ThinkPadder
ThinkPadder

Joined: Fri Feb 29, 2008 2:45 pm
Posts: 1020
Location: Brooklyn, New York
Hmm...this looks as if it includes the whitelist hack Zender offers. If you have a T61, wouldn't it be preferable to choose this hacked bios over his?

_________________
T61 - 6465CTO - T9500 - 15.4" LG WSXGA+ - 8GB OCZ- 120GB SSD - X3100 - Win 7 Ult 64-bit


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Aug 18, 2010 8:38 pm 
Offline
ThinkPadder
ThinkPadder

Joined: Sat Apr 22, 2006 4:26 pm
Posts: 1512
Location: TX, USA & Bombay, India
Radioguy wrote:
Hmm...this looks as if it includes the whitelist hack Zender offers. If you have a T61, wouldn't it be preferable to choose this hacked bios over his?


Thats what I am thinking. It clears several stupid "locks" by Lenovo.

_________________
T61 8892-02U: 14.1"SXGA+/2.2C2D/4G/XP|Adv Mini Dock|30" Gateway XHD3000 WQXGA via Dual-link DVI
X61T 7767-96U: 12.1"SXGA+/1.6C2D/3G/Vista|Ultrabase
W510 4319-2PU: 15.6"FHD/i7-720QM/4G/Win7Pro64 (for dad)
T43 1875-DLU: 14.1"XGA/1.7PM-740/1G/XP (Old)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Aug 18, 2010 10:52 pm 
Offline
ThinkPadder
ThinkPadder

Joined: Fri Feb 29, 2008 2:45 pm
Posts: 1020
Location: Brooklyn, New York
Yes, I have less reason than most to flash right now (No SSD, and have a Lenovo approved WLAN card), but as it becomes more encompassing, and the reports of successful flashes continue, I feel more tempted (Though I doubt I will, unless I upgrade one of the key components).

However, if this hack could also uncripple the audio, there would be dancing in the streets.

_________________
T61 - 6465CTO - T9500 - 15.4" LG WSXGA+ - 8GB OCZ- 120GB SSD - X3100 - Win 7 Ult 64-bit


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Aug 19, 2010 8:30 am 
Offline
Junior Member
Junior Member

Joined: Fri Apr 07, 2006 9:04 am
Posts: 351
Location: NJ
When you say audio, do you mean SPDIF?

Installed and running perfectly fine.

While I have a Lenovo/IBM approved WLAN card, and have a board that accepts Penryn-based CPUs, I do have a Momentus XT hdd that runs at SATA-II well.

I believe Zender started it all with understanding and breaking down the BIOS, so without his efforts, we would not make it this far - so thank you Zender!

I would recommend this BIOS over Zender's since its a newer version (2.27), and it may seem that he stopped updating his, includes the WLAN mod, as well as additional ones (SLIC v2, Thermal, and of course SATA-II).

Hope this helps!

_________________
T61p [8891-CTO]: Intel X9000 (2.8GHz) CPU, 8GB RAM, 128GB OCZ Vertex 2 SSD, 14.1in 1400x1050 (4:3) Modified Symmetrical LCD cover & bezel, nVidia FX 570M, DVDRW, Intel 6300 WiFi, BT, FR, Windows 7, SLIC2.1, Unlocked SATA II middleton BIOS, WLAN Whitelist Modified. Mint Condition.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Aug 21, 2010 5:07 am 
Offline
ThinkPadder
ThinkPadder

Joined: Fri Feb 29, 2008 2:45 pm
Posts: 1020
Location: Brooklyn, New York
Kamika007z wrote:
When you say audio, do you mean SPDIF?


No, Stereo Mix. There's a big thread about it here:

viewtopic.php?f=18&t=52527

Of course, it's not a BIOS issue, which is what would make this such an amazing fix if included. :mrgreen:

_________________
T61 - 6465CTO - T9500 - 15.4" LG WSXGA+ - 8GB OCZ- 120GB SSD - X3100 - Win 7 Ult 64-bit


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Sep 06, 2010 7:55 am 
Offline
Sophomore Member

Joined: Mon Sep 07, 2009 11:02 am
Posts: 172
Location: Copenhagen, Denmark
So with this modded bios, will I be able to use an intel x25-m or v alongside a seagate momentus in the ultrabay at full speeds?

_________________
W530 FHD - 32GB Ram - K2000m - 240GB Intel 520 |
Modded T61| Echo Audiofire4-Phillips IPS | Win7Ux64
---
daybreak broke me loose and brought me back...


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Sep 07, 2010 9:33 am 
Offline
ThinkPadder
ThinkPadder

Joined: Sat Apr 22, 2006 4:26 pm
Posts: 1512
Location: TX, USA & Bombay, India
Whats wrong with this picture?

Crystal HD Report:

-----------------------------------------------------------------------
CrystalDiskMark 3.0 (C) 2007-2010 hiyohiyo
Crystal Dew World : http://crystalmark.info/
-----------------------------------------------------------------------
* MB/s = 1,000,000 byte/s [SATA/300 = 300,000,000 byte/s]

Sequential Read : 57.056 MB/s
Sequential Write : 55.061 MB/s
Random Read 512KB : 19.149 MB/s
Random Write 512KB : 18.755 MB/s
Random Read 4KB (QD=1) : 0.305 MB/s [ 74.5 IOPS]
Random Write 4KB (QD=1) : 0.895 MB/s [ 218.6 IOPS]
Random Read 4KB (QD=32) : 0.692 MB/s [ 168.9 IOPS]
Random Write 4KB (QD=32) : 0.897 MB/s [ 218.9 IOPS]

Test : 1000 MB [C: 35.0% (98.1/280.3 GB)] (x5)
Date : 2010/09/07 20:01:00
OS : Windows XP Professional SP3 [5.1 Build 2600] (x86)

_________________
T61 8892-02U: 14.1"SXGA+/2.2C2D/4G/XP|Adv Mini Dock|30" Gateway XHD3000 WQXGA via Dual-link DVI
X61T 7767-96U: 12.1"SXGA+/1.6C2D/3G/Vista|Ultrabase
W510 4319-2PU: 15.6"FHD/i7-720QM/4G/Win7Pro64 (for dad)
T43 1875-DLU: 14.1"XGA/1.7PM-740/1G/XP (Old)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Oct 27, 2010 6:46 am 
Offline
Junior Member
Junior Member

Joined: Mon Apr 09, 2007 11:50 am
Posts: 448
Location: The Netherlands
This is one kickass mod :eek:

I am very enthousiast to try this on my T61, because i have a 40GB Intel SSD installed, and i am currently not getting the full performance out of it because of the SATA-I barrier.

But i still have a few questions:

  • Will this work with my T61 (7665-Y4F)
  • Am i able to 'downgrade' back to the original Lenovo BIOS if i am not happy with the modded BIOS ?
  • Does it have any negative side effects on the 320GB WD HDD that i have installed in my Ultrabay ?

Okay, i was too enthousiastic to wait :lol: , so i tried it and it works!
For some comparison screenshots:

HD Tune
http://tweakers.net/ext/f/ePWZKSAQOUC9i ... J/full.jpg

CrystalDiskMark:
http://tweakers.net/ext/f/JNOeNXAduwj81 ... L/full.jpg

Intel Rapid Storage Technology:
http://tweakers.net/ext/f/25FTCbECIe859 ... T/full.jpg


The only problem i am facing is that the Ultrabay is on very slow speed, compared to before applying the modified BIOS.

Before the modified BIOS my WD3200BEVT that is in the Ultrabay would have 64MB/sec read speed, now only 13MB/sec :cry:
I guess something is going wrong with DMA / PIO
Okay, the Ultrabay problem was fixed by resetting the BIOS to defaults. Now all is working very good, and at very high speed :twisted:

_________________
  • IBM ThinkPad T60 1951-AK6 T5500, 4GB (only 3GB recognized :( ) 40GB Intel SSD, WD 320GB in Ultrabay, 9 cells Panasonic (6h working time :D ) Win7 Prof 32bit
  • IBM ThinkPad T61 7665-Y4F
  • IBM FrankiePad (R51 motherboard in T40 casing)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Nov 12, 2010 10:19 am 
Offline
Sophomore Member

Joined: Mon Sep 07, 2009 11:02 am
Posts: 172
Location: Copenhagen, Denmark
Great work by those involved!
Any new experiences? Is this being treated in another thread here?(seems odd with such few replis if it finally works with no negative experiences unsolved?)
My fingers are itching to order an SSD and try this mod, but atm my t61 is my only machine so I remain cautious...
Furthermore, this may be a silly question but I am running Win7x64U alongside Ubuntustudio using Grub - anything to be aware of in that regard if I choose to go ahead with the hack?
Thanks and thanks :)

_________________
W530 FHD - 32GB Ram - K2000m - 240GB Intel 520 |
Modded T61| Echo Audiofire4-Phillips IPS | Win7Ux64
---
daybreak broke me loose and brought me back...


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Nov 13, 2010 10:34 am 
Offline
Freshman Member

Joined: Sun Nov 12, 2006 5:54 pm
Posts: 109
Location: Otsego, Michigan
Is anyone working on a bios hack for the T60 series?

Thanks,

_________________
Jeff B
W510 4318-CTO i7 720QM, Win7 64, SSD, Passmark Rating: 1338 & 1398 (OC graphics)
SOLD>>>T60p 2623-DDU, T7600, Win7 64, SSD, Passmark Rating: 835.5
05 STi 11.44 @ 123.6


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Nov 13, 2010 10:54 am 
Offline
Junior Member
Junior Member

Joined: Mon Apr 09, 2007 11:50 am
Posts: 448
Location: The Netherlands
T60 isn't able to run at SATA-II mode, the controller hasn't got support for SATA-II.

In T61 the controller is able to run at SATA-II, but Lenovo has disabled it to ensure maximum compatibility with Ultrabay devices.

_________________
  • IBM ThinkPad T60 1951-AK6 T5500, 4GB (only 3GB recognized :( ) 40GB Intel SSD, WD 320GB in Ultrabay, 9 cells Panasonic (6h working time :D ) Win7 Prof 32bit
  • IBM ThinkPad T61 7665-Y4F
  • IBM FrankiePad (R51 motherboard in T40 casing)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Nov 18, 2010 11:59 am 
Offline
Sophomore Member

Joined: Mon Sep 07, 2009 11:02 am
Posts: 172
Location: Copenhagen, Denmark
Any of the people involved in this project still following this thread?

_________________
W530 FHD - 32GB Ram - K2000m - 240GB Intel 520 |
Modded T61| Echo Audiofire4-Phillips IPS | Win7Ux64
---
daybreak broke me loose and brought me back...


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Dec 17, 2010 3:55 pm 
Offline

Joined: Wed Mar 24, 2010 3:42 am
Posts: 5
Location: Chennai, India
SSD firmware update utility - launched on 12th November 2010

http://www-307.ibm.com/pc/support/site. ... MIGR-69806

So what exactly is this update?
Is it unlocking SATA II officially?
Or is it just to better support SSD features, disable defragment etc?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Dec 17, 2010 6:36 pm 
Offline
Junior Member
Junior Member

Joined: Mon Apr 09, 2007 11:50 am
Posts: 448
Location: The Netherlands
It is an update for the firmware of the SSD, not of the system unfortunately.

If you look in the changelog that came with the SSD: http://download.lenovo.com/ibmdl/pub/pc ... ss20en.txt you will see that they state the modelnumbers of the SSD that the update supports.

I guess it is for ThinkPads that came with an SSD out of the factory.


By the way, the BIOS hack where this topic is all about is still working fine on my T61 8) I haven't experienced any problems, and my Intel X25-V is working at a high speed 8)

_________________
  • IBM ThinkPad T60 1951-AK6 T5500, 4GB (only 3GB recognized :( ) 40GB Intel SSD, WD 320GB in Ultrabay, 9 cells Panasonic (6h working time :D ) Win7 Prof 32bit
  • IBM ThinkPad T61 7665-Y4F
  • IBM FrankiePad (R51 motherboard in T40 casing)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Dec 18, 2010 1:24 am 
Offline

Joined: Wed Mar 24, 2010 3:42 am
Posts: 5
Location: Chennai, India
Ok thanks a lot! that clears stuff up...

Good to know that your T61 is still running strong Frankie, I'm curious, what change did you have to make to the bios exactly? I mean to allow the ultrabay to run at full speed?

You said you had to set it to default to make it work, so did you tweak some settings originally?? and revert back to default on the bios? What i mean is if i will have to do something in addition to a straightforward bios flash to have full speed primary as well as ultrabays...

Thanks again!
Carthik


PS: Anyone with this bios flashed on T61P have any feedback??


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Dec 18, 2010 9:35 am 
Offline
Junior Member
Junior Member

Joined: Mon Apr 09, 2007 11:50 am
Posts: 448
Location: The Netherlands
I just flashed it, and then entered the bios and picked the option "Load setup defaults" and after that, changed the BIOS settings that i had changed before the flash (things like disable Recovery partition etc).

_________________
  • IBM ThinkPad T60 1951-AK6 T5500, 4GB (only 3GB recognized :( ) 40GB Intel SSD, WD 320GB in Ultrabay, 9 cells Panasonic (6h working time :D ) Win7 Prof 32bit
  • IBM ThinkPad T61 7665-Y4F
  • IBM FrankiePad (R51 motherboard in T40 casing)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 33 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group