thinkpads.com Support Community Forum Index Bill Morrow's thinkpads.com Open Forum - The Original Thinkpad Support Forum
Follow ThinkpadsForum on Twitter
 Support this forum, shop at newmodeus.com
 Support the forum, shop at newmodeus.com
IBM & lenovo legacy model ThinkPad support files are available on thinkpads.com.
including Hardware Maintenance Manuals, latest or final driver updates and more.
at: thinkpads.com


If you so wish:
Donate using PayPal

It is currently Fri Sep 19, 2014 2:48 am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Sun Dec 11, 2011 6:59 pm 
Offline

Joined: Fri Nov 18, 2011 7:04 pm
Posts: 8
Location: Bursa, Turkey
hello

I've been using an X41 for several months and so far no problem except this strange phenomenon:

when I play a video, whatever it is, a mpg or dvd files, or whichever program I use whether Windows Media player or VLC player, only the sound comes, but no view.

That X41 's got the mobile Intel 915GM/GMS, 910 GML drivers installed and I've installed K-Codecs too. Still no view while watching a video. Really strange, huh?

Am I missing somethin very basic, what's missing here? I have no clues.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group