thinkpads.com Support Community Forum Index Bill Morrow's thinkpads.com Open Forum - The Original Thinkpad Support Forum
Follow ThinkpadsForum on Twitter
 Support this forum, shop at newmodeus.com
  Support the forum, shop at newmodeus.com
Our oldest longest advertiser of parts for ThinkPads
LIVE LONG AND PROSPER
Goodbye, Mr. Spock, wherEVER you've gone..


If you've found this forum useful, please consider donating a dollar or two

It is currently Mon Mar 02, 2015 12:02 am

All times are UTC-05:00




Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Jan 22, 2012 9:45 am 
Offline
moderator
moderator

Joined: Fri May 14, 2004 7:12 am
Posts: 2235
Location: Hallstead PA. USA
I just installed Vista Ultimate 32 on a T60. Works great but............

When I hibernate the laptop, both the yellow and green external ethernet LED's stay on?

When I shut down the laptop, just the green LED stays on?

If I unplug the ethernet cable, the green LED stays on?

Guess what....only on electricity, not on battery...

HELP............ :(

This has never happened to me before. What did I do? There has to be a setting I missed.

Any suggestions would be helpful.

Thanks,
Ron

_________________
IBM T410 / T61 sxga+ / T61 wide / Microsoft Surface 2 32GB / Samsung Galaxy Tab 3 7" Sprint / Asus Google Nexus 7" (2013)


Top
   
PostPosted: Sun Jan 22, 2012 9:54 am 
Offline
Senior ThinkPadder
Senior ThinkPadder

Joined: Sat Oct 29, 2005 6:20 am
Posts: 5889
Location: Israel
Disable all "wake" features in the BIOS and in the Ethernet driver. This should do the trick.

_________________
Current: X220 4291-4BG, T410 2537-R46, T60 1952-F76, T60 2007-QPG, T42 2373-F7G, X61 7673-V2V
Collectibles: X32 w/ IPS Screen, A31p w/ Ultrabay Numpad
Past: Z61t 9440-A23, T60 2623-D3U, X32 2884-M5U


Top
   
PostPosted: Sun Jan 22, 2012 9:58 am 
Offline
moderator
moderator

Joined: Fri May 14, 2004 7:12 am
Posts: 2235
Location: Hallstead PA. USA
I'll give it a shot...

Thanks,
Ron

_________________
IBM T410 / T61 sxga+ / T61 wide / Microsoft Surface 2 32GB / Samsung Galaxy Tab 3 7" Sprint / Asus Google Nexus 7" (2013)


Top
   
PostPosted: Mon Jan 23, 2012 4:33 am 
Offline
moderator
moderator

Joined: Fri May 14, 2004 7:12 am
Posts: 2235
Location: Hallstead PA. USA
Didn't work...lights stay on.... :(

Ron

_________________
IBM T410 / T61 sxga+ / T61 wide / Microsoft Surface 2 32GB / Samsung Galaxy Tab 3 7" Sprint / Asus Google Nexus 7" (2013)


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC-05:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited