thinkpads.com Support Community Forum Index Bill Morrow's thinkpads.com Open Forum - The Original Thinkpad Support Forum
Follow ThinkpadsForum on Twitter
 Support this forum, shop at newmodeus.com
 Support the forum, shop at newmodeus.com
 The thinkpads support forum is now hosting legacy model ThinkPad driver and driver updates..
A link is provided in the MENUBAR just above for registered forum members only..

If you so wish:
Donate using PayPal

It is currently Sun Nov 23, 2014 4:59 pm

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Mar 09, 2012 4:58 pm 
Offline

Joined: Sat Jun 25, 2011 11:24 am
Posts: 1
Location: Schenectady NY
Hey all,
I'm having a problem with a X61T I recently purchased. It appears that the stylus does not work when the screen is in tablet mode. In fact none of tablet buttons work either. The thing is when I convert back to "laptop" mode everything works fine. I have also noticed a few times when adjusting the screen the picture flickers. I know that the monitor cable is known to cause problems. It seemed like I'm having a problem with the wiring through the hinge but then I noticed more weird behavior that has got me second guessing myself. If I press the screen rotation button in tablet mode nothing happens...But then as soon as I convert back to laptop mode the screen rotates by itself! The same goes for the other buttons, the response is delayed until after I fold the screen back. Am I missing something here? Is this a hardware problem or a software problem? I have the latest drivers installed from lenovo.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Mar 10, 2012 12:57 am 
Offline
Senior Member
Senior Member

Joined: Sun Feb 26, 2012 2:25 am
Posts: 798
Location: Princeton, New Jersey
Hmm. Just a thought, but check that there's no keyboard keys being held down by the screen when it's in tablet mode. Troubleshooting such weird problems is a pain.

_________________
X60 tablet 6363-P3U, 3GB ram, 128GB SanDisk Extreme SSD, SXGA+ screen, Intel 6300
T61 Frankenpad in 15 inch T60 body, UXGA LED-lit AFFS LCD, T9300, 6GB RAM, NVidia NVS140m, Intel 6205, 128GB Crucial M4 SSD, 1TB HGST HDD + eBay caddy in Ultrabay
701c butterfly, 75MHz 486DX4, 40MB ram, 1GB CF card


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group